×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 19 Март 2018
Овен

Месечен хороскоп
Януари 2018

10436

Месечен хороскоп - Овен - Януари - 01.01.2018 - 31.01.2018 година

Следвайки собствените си разбирания и виждания за нещата, и през януари ще подчините действията си на онова, които вие считате за правилно, без да се съобразявате особено с общоприетите норми и линия на поведение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Овен, както и подходящите решения за гривна!

Защо е нужно да минавате през страданието, за да откриете всеизвестни истини и да губите ценно време, а не се заемете сега с реализацията на проектите си. В голямата си част те ще отразяват вътрешното ви състояние, което значи че едни от тях ще приключвате в срок и с очакваните резултати, за разлика от други, в които нежеланието ви ще прозира отвсякъде. За голяма част от представителите на знака януари ще бъде месец на промени, както в личен, така и в професионален план. Няма да ви липсва енергия и с ентусиазъм ще подхващате делата, в които съзирате добра перспектива за себе си, особено, ако те са свързани с решаване на обществени и социални проблеми. Последното ще бъде насърчавано и от засиленото ви желание за общуване.

Ако искате да бъдете приемани добре и с нужното уважение не се и опитвайте да се налагате на всяка цена, защото няма по-сигурен начин от този да отблъснете околните от себе си. Не се ли вслушате в съвета ми е възможно да се стигне до раздели. По отношение на професионалната си заетост ще давате и повече от себе си, за да видите плодовете на своя труд, често с цената на повече нерви и физическа умора. Каквото и да ви струва това, не я пренасяйте в семейството и не си го изкарвайте на близките ви, за да запазите мира в къщи. Неблагоприятни дни през януари са от 16 до 19, бъдете особено внимателни и не рискувайте в нищо.


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.