×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 17 Март 2018
Овен

Месечен хороскоп
Януари 2016

3747
Започвате годината с надежда и вяра в по-доброто бъдеще. Позитивно настроени, ще получите отлични възможности за развитие на интелектуалния си потенциал, и което е по-важно, ще създавате условия за изявата му. С увереността си ще помагате на повече хора да вървят напред, насърчавайки ги в развитието им. И не само това, като носители на новото, ще насочвате към конструктивни решения, така щото обезверените и търсещите да намерят своето място.
 
Периодът е подходящ за реализации, за намиране на работа и подобряване на доходите. Най-големи шансове за финансови сделки и реализации, полезни и изгодни запознанства имате в дните около 12 - 17 януари. Нищо даром няма да дойде, за това не чакайте друг да свърши работата ви. Бъдете практични и целенасочени. Много от вас ще изпитат затруднения в общуването, било с роднини, колеги или познати. Причините най-вероятно са в отминали, но не забравени действия, споменът от които буди неприятни чувства у вас. Простете им, за да започнете годината на чисто.
 
Започнатите през януари проекти ще са успешни и благоприятни освен за финансите и за професионалната ви кариера. Добре е да владеете емоциите си, като дадете път на добрите си мисли и намерения, които да прозират от действията ви. Няма да липсват провокации към едно или друго, но ще съумеете да се предпазите, оставяйки разумни и спокойни, каквито всъщност сте. Бъдете особено внимателни в периода от 10 до 13 януари, не предприемайте рисковани действия и се грижете по-добре за здравето си. Краят на месеца е подходящо време за разрешаване на конфликти и приключване на дела, чиято оценка ще ви направи по-спокойни и добри. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.