×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 21 Юли 2018
Овен

Месечен хороскоп
Януари 2016

3830
Започвате годината с надежда и вяра в по-доброто бъдеще. Позитивно настроени, ще получите отлични възможности за развитие на интелектуалния си потенциал, и което е по-важно, ще създавате условия за изявата му. С увереността си ще помагате на повече хора да вървят напред, насърчавайки ги в развитието им. И не само това, като носители на новото, ще насочвате към конструктивни решения, така щото обезверените и търсещите да намерят своето място.
 
Периодът е подходящ за реализации, за намиране на работа и подобряване на доходите. Най-големи шансове за финансови сделки и реализации, полезни и изгодни запознанства имате в дните около 12 - 17 януари. Нищо даром няма да дойде, за това не чакайте друг да свърши работата ви. Бъдете практични и целенасочени. Много от вас ще изпитат затруднения в общуването, било с роднини, колеги или познати. Причините най-вероятно са в отминали, но не забравени действия, споменът от които буди неприятни чувства у вас. Простете им, за да започнете годината на чисто.
 
Започнатите през януари проекти ще са успешни и благоприятни освен за финансите и за професионалната ви кариера. Добре е да владеете емоциите си, като дадете път на добрите си мисли и намерения, които да прозират от действията ви. Няма да липсват провокации към едно или друго, но ще съумеете да се предпазите, оставяйки разумни и спокойни, каквито всъщност сте. Бъдете особено внимателни в периода от 10 до 13 януари, не предприемайте рисковани действия и се грижете по-добре за здравето си. Краят на месеца е подходящо време за разрешаване на конфликти и приключване на дела, чиято оценка ще ви направи по-спокойни и добри. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година