×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Януари 2019
Овен

Месечен хороскоп
Февруари 2018

8813

Месечен хороскоп - Овен - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

През февруари поддържайте в баланс мислите, намеренията и действията си. Правилните решения ще бъдат възнаградени от Съдбата, а грешните ще ви помогнат да осъзнаете пропуските и недостатъците си.

Няма да ви липсва и авантюристичен дух, благодарение на който ще изразявате уникалното в себе си. Проблеми могат да възникнат поради недостатъчно правдивата ви преценка за хората, с които общувате. Не се доверявайте прекалено, за да не останете разочаровани в очакванията си. Честността ви е качество, с което привличате другите, още повече, че не всички от обкръжението ви го притежават, което съвсем не означава да ги наставлявате и се опитвате да ги променяте. Живейте освободено, принципно и с позитивни мисли, внасяйки повече хармония в личните си и делови взаимоотношения. Това ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения, в случай, че вината за тях е ваша. По отношение на бизнеса си не бъдете припрени. Изграждайте прецизно основите и внимателно се вглеждайте във всеки детайл.

Усвояването на нови знания ще ви бъде от полза, а и ще се чувствате в подходящата за целта кондиция, за това не се ограничавайте и насърчавайте у себе си обзелия ви умствен и интелектуален подем. В периода от 13 до 15 февруари бъдете премерени и в никакъв случай не прибързвайте в решенията си. Проявете повече отговорност към задълженията си в семейството, родителите, на работното място и във всеки друг план. С добре обмислените си действия ще създавате предпоставки за успехи, но най-важно ще избегнете риска, без да изпадате в крайности. Владейте емоциите си и бъдете премерени в думите си, защото истината за вас може да причини страдание на други и да ви създаде неприятели. По отношение на здравето си не издевателствайте над себе си. Използвайте правилно енергията си и се освободете от нервното напрежение чрез спорт, културни занимания и и духовни практики. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година