Петък, 19 Юли 2019
Овен

Месечен хороскоп
Февруари 2017

8220

Месечен хороскоп - Овен - 01.02.2017 - 28.02.2017 година

С добра енергия ще преминете през февруари и от вас зависи да постигнете целите си. Във възможностите ви е да бъдете на подходящото място и време, стига да не се поддавате на авантюристичния си дух, който за съжаление ще владее много от вас. Проблеми могат да възникнат поради недостатъчно правдивата ви преценка за хората, с които общувате. Не се доверявайте прекалено, за да не останете разочаровани в очакванията си. Честността ви е качество, с което привличате другите, но не всички от обкръжението ви го притежават, което съвсем не означава да ги наставлявате и се опитвате да ги променяте. Живейте освободено, принципно и с позитивни мисли, внасяйки повече хармония в личните си и делови взаимоотношения. Това ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения, в случай, че вината за тях е ваша. По отношение на бизнеса си не бъдете припрени. Изграждайте прецизно основите и внимателно се вглеждайте във всеки детайл.

Усвояването на нови знания ще ви бъде от полза, а и ще се чувствате в подходящата за целта кондиция, за това не се ограничавайте и насърчавайте у себе си обзелия ви умствен и интелектуален подем. В дните около 14 бъдете премерени и в никакъв случай не прибързвайте в решенията си. Проявете повече отговорност към задълженията си в семейството, родителите, на работното място и във всеки друг план. Добре обмислените ви действия ще създават предпоставка за успехи. Но за да им се радвате дълго владейте емоциите си и говорете премерено, защото истината за вас може да причини страдание на други и да ви създаде неприятели. По отношение на здравето си бъдете разумни и не издевателствайте над себе си. Използвайте правилно енергията си и се освободете от нервното напрежение. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година