Четвъртък, 18 Юли 2019
Овен

Месечен хороскоп
Февруари 2016

4507
За много от представителите на знака Овен февруари ще бъде месец на постигнати професионални стремежи и амбиции. Разумно и практично ще отдавате предпочитанията си на всичко онова, което ви е приятно, което разбирате и в което вярвате, че може да постигнете. Успехите ви ще са по-ярки и възможни, ако не налагате агресията си, в желанието ви да сте водещи, да се вслушват в мнението и съветите ви. Смирението няма да навреди на никой от вас, дори нещо повече. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
Ще ви помогне по-добре да осъзнаете грешките и пропуските си, вниквайки в детайлите и анализирайки събитията. Проявеният ви перфекционизъм в работата безспорно ще създава условия за финансова стабилизация, а с нея и повече спокойствие в делниците ви. Бизнесмените ще създадат условия за разширяване сферата им на влияние. Но не принасяйте в жертва личните си отношения в името на професионалната си заетост и планове, защото пропуснатото няма да се възстанови бързо, а в някои случаи и изобщо. Стремежът ви към нови интимни връзки често ще бъде повод за конфликти с постоянния ви партньор, бъдете деликатни.
 
Грижете се за семейството, децата, родителите и брачния си партньор, като своевременно решавате възникналите проблеми. Подкрепата им е важна за душевния ви мир и усещания, без които нищо не би било възможно. За съжаление няма да липсват и разочарования, най-вече в случаите, когато сте установили несъответствие между думите и делата при онези, в които сте вярвали. Но това са част от уроците на живота. Пазете се от преумора, простудни заболявания и травми, особено през дните 6 – 9 февруари.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година