Неделя, 25 Февруари 2024
Овен

Месечен хороскоп
Декември 2022

1235

Месечен хороскоп - Овен - Декември - 01.12.2022 - 31.12.2022 година

Декември ще бъде балансиран на натоварване и емоции за повечето от вас, което не изключва изненади и в определени периоди превес на слабостите над положителните ви качества. Разумният ви подход към нещата ще определя победите ви и обратно. Препоръчително е през периода от 8 до 26 декември да сте пределно организирани и последователни в делата си, за да не загубите постигнатото до тук. Би следвало да сте наясно, че с гняв и агресия не може да очаквате нищо добро.

На работното място напрежението ви ще зачести, но от вас зависи да го туширате, като бъдете овладени, коректни и посочите слабите страни на онези, които взимат решенията по начин, с който да ги заинтригувате. Препоръчително е да не се изживявате като хора, които могат да оправят всички бъркотии и нередности, първо това не е по силите на никого и второ, може да си навлечете непоправими беди. Помислете добре и вземете навреме мерки, за да не увредите фатално нервната система и здравето си. Огледайте се, около вас има хора, които ви обичат, подкрепят и на които може да разчитате, като се започне от семейството, приятелите, колегите и дори онези, които определяте като свои дразнители, но всъщност те са вашите учители. Добре преценявайте мястото си и най-вече оценете това, което имате, за да не излязат криви сметките ви, стремейки се към позиции, в които може да се провалите.

Това се отнася и за отношенията ви, понякога търсите близостта на хора, с които бързо установявате различията си в интелектуалното ви ниво и интереси, което ви отегчава безумно. Не може да се отрече, че сте привлечени от пътуванията и разходките сред природата, спорта и духовните занимания, които ви помагат да възстановите силите и душевното си спокойствие. Така ще бъде и през януари, независимо от температурите, за да се справите по-лесно с депресията и стреса. По отношение на жилищните проблеми ще имате възможности да ги решите кардинално, но и обратното не е изключено. Във всички случаи умереният подход ще ви спести главоболия, а и като не търсите предизвикателствата на всяка цена. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2023 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2023 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!