Понеделник, 6 Февруари 2023
Овен

Месечен хороскоп
Декември 2020

1505

Месечен хороскоп - Овен - Декември - 01.12.2020 - 31.12.2020 година

През декември ви предстои да решавате много въпроси от професионален и личен характер, част от които ще се окажат решаващи за кариерата, местоживеенето и обвързаността ви през идващата година. С положителната енергия, която излъчвате ще бъдете в състояние да творите много и интересни неща, стига да я използвате правилно. С проявената си активност ще засилите позициите си, ставайки по-смели, решителни и успяващи. Не се поднасяйте сами в ничия жертва, защото никой няма да го оцени. Научете се да се обичате и да се грижите по-добре за себе си.

Това са уроци, чието пренебрегване ще ви носи само негативи и емоционално неудовлетворение. Заслужавате най-доброто в този живот, и ако друг не може да ви го осигури, то значи да го направите вие. Ако сте пасивни, в лошо настроение и затворени в себе си, ще трябва сериозно да се замислите над бъдещето си. Погрижете се до средата на месеца да приключите със своите бизнес и делови начинания, оформяйте документацията си, приемайте предложения, сред които и за работа. Пътуванията ще са благоприятни и носещи хубаво настроение, ако сте се погрижили за своята безопасност, особено от 18 до 20 декември, които са критични дни за вас. Ще имате срещи с нови хора, а някои ще отворят сърцето си и за нова любов.

Не подценявайте умората и склонността ви да се притеснявате за какво ли не, най-често неоснователно. Това ви изхабява много и за съжаление се забелязва. Позволете си повече време за отдих, за да възстановите силите и духа си, и да сте в отлична форма през празничните дни. Близостта на семейството и традициите ще направят атмосфера на дома по-топла и уютна за всички в къщи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-