Петък, 19 Юли 2019
Овен

Месечен хороскоп
Декември 2018

2760

Месечен хороскоп - Овен - Декември - 01.12.2018 - 31.12.2018 година

През декември все по-често ще ви се налага да отстоявате интересите си и да бъдете такива, за каквито претендирате, че сте. С други думи да сте активни, действени и да не пренебрегвате текущите си задачи, само защото ви е хрумнало нещо ново, което по ваше мнение заслужава повече внимание.

Бъдете по-категорични в намеренията и желанията си, и работете за реализацията им, без да се оплаквате и да търсите причини за недоволство. Грижете се за себе си и не очаквайте друг да го направи вместо вас. Ако сте пред дилема дали да смените работното си място, първо намерете новото, в което да сте сигурни, че отговаря на изискванията ви и възнаграждението, което очаквате, и след това пристъпвайте към промяна. Обратното ще ви натовари психически и няма да постигнете търсения ефект. В делови и професионален план ви предстоят пътувания, срещи и възможност за договаряния, някои и с чуждестранни партньори, запознанства и промени, които по един или друг начин ще оказват влияние върху мисленето, работата и бита ви.

Всичко трябва да се обмисля внимателно, за да избегнете излишно напрежение и стрес преди края на годината и празниците. В личните си отношения и в брака може да имате това, които искате, но монетата има две страни, и от вас зависи на коя ще дадете предпочитание. Не прибързвайте в нищо, не се поддавайте на мимолетни импулси, тласкащи ви към необмислени решения, за да приключите отиващата си година и посрещнете Коледа и Новата 2019 година в добро здраве, хубаво настроение и сред любимите си хора. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година