Неделя, 4 Декември 2022
Овен

Месечен хороскоп
Декември 2017

10017

Месечен хороскоп - Овен - Декември - 01.12.2017 - 31.12.2017 година

„Това, което не ме убива ме прави по-силен.” – под това мото ще преминете през декември, което в пряк смисъл означава преодоляване на трудности и работа.

Само чрез труда си ще успявате, за това е добре да разчитате преди всичко на себе си и по-малко да се доверявате на другите. Което съвсем не означава да бъдете мнителни, напротив. Общителността ви е важна не само за да поддържате нормални взаимоотношения, но и защото по поведението ви често ще съдят за вас и от него ще зависят перспективите ви. Ако сте намръщени и готови всеки момент да изразите недоволството си от ситуацията, хората и късмета си, не разчитайте на нищо позитивно. Съдбата ви е във ваши ръце и от вас зависи да постигнете това, което желаете, което значи да станете активни и целенасочени, да не се разпилявате в много посоки и с последователни действия да преследвате целите си. Препоръките са да не предприемате нови начинания, като се погрижите да приключите навреме започнатото.

Силно изразената ви чувствителност през декември може да се превърне в причина за множество скандали и раздели. Но всяко зло за добро, ще прозрете с кого е добре да продължите напред и с кого да се разделите. Това като краен резултат, но душевната болка ще ви измъчва дълго. Вникнете в нещата и не допускайте чрез страданието да откривате очевидните истини, извървявайки дълъг и трънлив път. Справите ли се с трудностите, ще спечелите уважението на онези, които могат да оценят интелекта, работата и постиженията ви. Възползвайте се от даденостите и свършете навреме планираните си задачи, за да не пренесете товара им в идващата 2018 година. Мислете с добро за всички и не допускайте крайности в отношенията си, за да посрещнете Новата 2018 година в добро здраве и разположение на духа. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Овен, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година