Вторник, 26 Март 2019
Овен

Месечен хороскоп
Декември 2016

7053
Месечен хороскоп - Овен - 01.12.2016 - 31.12.2016 година
 
Като последен месец на отиващата си година, декември ще е натоварен с работа и ангажименти не само от професионален, но от битов и личен характер. Дори и да се чувствате повече изморени на моменти, постарайте се да завършите започнатото, защото то ще ви осигури добро развитие и разкриване на нови перспективи. Ще общувате с лекота и ще създавате полезни контакти, част от които ще играят важна роля в живота ви занапред. В стремежа си да сложите повече ред в делата си и в живота си като цяло, ще се съсредоточите върху конкретиката, което е чудесно, но се съмнявам, че ще ви стигне време да обърнете внимание на всичко. Не се задълбочавайте прекалено много върху детайлите, защото действително ви очакват важни задачи. Използвайте организационните си и лидерски умения, за да разпределите работата върху колеги, сътрудници и членове на семейството, а на себе си оставете най-важната – взимането на решения.
 
Имате поглед върху събитията и той ще ви помогне да анализирате и планирате предстоящите си действия, съобразявайки се не само с обективните дадености, но и с прогнозите на специалисти в интересуващата ви сфера. Премисляйте всичко, проверявайте и по-малко се доверявайте, за да ви излязат сметките верни. Активността ви през този месец ще бъде полезна и за делата ви през идващата година, чиито основи на много от тях ще поставите сега. По отношение на здравето ви са възможни неразположения, провокирани както от ниските температури, така и от преумора, особено през дните от 4 до 6 и на 29 декември. Отделяйте време за духовни и културни занимания, и за развлечения, с които да разнообразите ежедневието си и се избавите от стреса. И най-важно, да посрещнете новата 2017 година в добро здраве и разположение на духа. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година