×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 25 Април 2017
Овен

Месечен хороскоп
Декември 2015

3749
Мобилизирани и целенасочени, ще ви се отдава да трансформирате негативите в живота си, за да постигате в пълнота плановете си през декември. Ако обаче те са свързани с начало на нова дейност или проекти, чието изпълнение касае и други хора, не очаквайте много. Динамиката в развитията ще ви насочи към анализи, помагащи ви да компенсирате поведението и пропуските си, с което да затвърдите позициите си на работното място или в друга, важна за вас сфера.
 
Ще решавате въпроси, свързани с наследство, придобиване на имущество, други ще търсят по-добра работа за себе си или ще посветят времето си на образование и само подготовка. Силните ви прояви в бизнеса ще са най-вече през първата половина на месеца, обърнете повече внимание на партньорските връзки, както и на работата си с международни институции и организации. Като цяло се очертава засилен информационен обмен, особено в случаите, когато ще търсите подкрепа за свои инициативи. Пътуванията, на близо или далече, ще са благоприятни, свързани с опознаване на други култури, нрави и обичаи.
 
Отново препоръките са да не започвате нищо ново и да ориентирате работата си така, че да приключите с текущите си дела до 20 декември, оставайки си време за подготовка, почивка и развлечени до края на годината. През дните 5 – 7 декември бъдете особено внимателни, не се претоварвайте, избягвайте риска и се грижете по-добре за здравето си. В интимната сфера не търсете на всяка цена недостатъците на партньора си, както впрочем и във всяка друга, отворете сърцето си за любов и ще се почувствате щастливи. Посрещнете Новата година в хубаво настроение и нека тя сбъдне мечтите ви. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2017-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.