Четвъртък, 23 Септември 2021
Овен

Месечен хороскоп
Декември 2015

4256
Мобилизирани и целенасочени, ще ви се отдава да трансформирате негативите в живота си, за да постигате в пълнота плановете си през декември. Ако обаче те са свързани с начало на нова дейност или проекти, чието изпълнение касае и други хора, не очаквайте много. Динамиката в развитията ще ви насочи към анализи, помагащи ви да компенсирате поведението и пропуските си, с което да затвърдите позициите си на работното място или в друга, важна за вас сфера.
 
Ще решавате въпроси, свързани с наследство, придобиване на имущество, други ще търсят по-добра работа за себе си или ще посветят времето си на образование и само подготовка. Силните ви прояви в бизнеса ще са най-вече през първата половина на месеца, обърнете повече внимание на партньорските връзки, както и на работата си с международни институции и организации. Като цяло се очертава засилен информационен обмен, особено в случаите, когато ще търсите подкрепа за свои инициативи. Пътуванията, на близо или далече, ще са благоприятни, свързани с опознаване на други култури, нрави и обичаи.
 
Отново препоръките са да не започвате нищо ново и да ориентирате работата си така, че да приключите с текущите си дела до 20 декември, оставайки си време за подготовка, почивка и развлечени до края на годината. През дните 5 – 7 декември бъдете особено внимателни, не се претоварвайте, избягвайте риска и се грижете по-добре за здравето си. В интимната сфера не търсете на всяка цена недостатъците на партньора си, както впрочем и във всяка друга, отворете сърцето си за любов и ще се почувствате щастливи. Посрещнете Новата година в хубаво настроение и нека тя сбъдне мечтите ви. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година