Сряда, 7 Декември 2022
Овен

Месечен хороскоп
Август 2018

3858

Месечен хороскоп - Овен - Август - 01.08.2018 - 31.08.2018 година

Август ще бъде месец на предизвикателства пред много от вас, което изисква да сте в добра физическа и психическа форма, за да извлечете най-доброто за себе си.

В професионалната сфера ще има развития, които ще ви направят по-активни в доказване на предимствата ви, в случай, че от това зависи оставането ви на това работно място или в защита на интересите ви. Няма да ви липсват идеи, които ще има с кого да споделяте и реализирате, но не избързвайте с реакциите си, бъдете последователни в действията си и ще успявате. Не по-малко важно е да подбирате хората, с които смятате да осъществите намеренията си. Наясно сте, че ви е нужен екип от знаещи и можещи, за това бъдете внимателни кого допускате до себе си. Разчитайки на себе си и опита, който имате, нещата през август ще ви се отдават без особени затруднения, нещо повече. Начинанията ви ще са успешни, а основите, които поставяте сега ще бъдат градивни и с положителен отзвук за бъдещето ви. Бъдете смели и не отлагайте нищо, което може и трябва да свършите сега. Бъдете съсредоточени, целенасочени и не се разпилявайте в много посоки.

По отношение на личните преживявания, необвързаните имат шанс да срещнат своята половинка. Месецът е благоприятен за създаване на семейство и започване на свой бизнес, както и за начало на нова работа. Но запомнете, нещата ще ви се отдават и ще бъдете в отлична кондиция за всичко, което поискате, само ако сте овладени и не се поддавате на гнева и емоциите. Обратното ще отнема енергията ви и ще създава предпоставки за конфликти и загуби. През дните от 23 до 25 август бъдете особено внимателни към здравето си и не рискувайте в нищо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година