Вторник, 16 Април 2024
Овен

Месечен хороскоп
Април 2023

1255

Месечен хороскоп - Овен - Април - 01.04.2023 - 30.04.2023 година

Отдайте значимото на делата си през април, но не прекалявайте с работа.Обвързването ви с нови проекти съвсем не означава да забравите за себе си и семейството ви. Много от вас в стремежа си да обхванат повече задачи е възможно да стигнат до изтощение, което в никакъв случай не е полезно за психиката и здравето ви. Добре обмисляйте делата си и не прибързвайте в нищо, а най-вече в периода от 12 до 30 април. Изпреварването на събитията може да ви носи само негативи. По отношение на предстоящи съвместни начинания е добре предварително да изясните условията и отношенията си с партньори и хората от екипа, за да си спестите последващи тревоги.

Бъдете тактични и не коментирайте ничии действия, освен, ако това не влиза в служебните ви задължения. Не поемайте чужди товари и отговорности, защото е сигурно, че ще си останат за ваша сметка. Понякога емоцията ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и не се разпростирайте в действията си, като се съсредоточите върху своите планове и цели. Новите запознанства, срещи, места, култури и хора ще ви разнообразят приятно. Необвързаните и търсещи нови предизвикателства имат шанс да срещнат подходящия за тях човек, което ще ги направи щастливи.

Полезно е все пак добре да премисляте с кого се обвързвате и най-вече с кого сте в конфликт, особено след 12 април, за да не си създадете врагове за цял живот. Не предизвиквайте ревностт у партньора си, не се доверявайте на всеки и не бъдете самонадеяни, особено при подписване на договори и документи. Дните от 22 до 24 април са рискови дни, през които е добре да сте по-внимателни и не предприемате важни стъпки в никаква посока.