Неделя, 29 Януари 2023
Овен

Месечен хороскоп
Април 2021

1713

Месечен хороскоп - Овен - Април - 01.04.2021 - 30.04.2021 година 

Април е обещаващ за вашите делови и професионални проекти, за възможността да подготвите и създадете градивни устои, на които да стъпите здраво занапред. Само бъдете внимателни и не предприемайте важните си дела до 21 април, през което време Меркурий е ретрограден, за да не хвърлите усилията си напразно.

По никакъв повод не влизайте в конфликти и не започвайте нови дела, а ако сте решили да прекратите бизнес-отношения и връзки през този период го направете разумно, като добре обмислите и подготвите финансовите си обвързвания, за да не се окажете от губещата страна. През месеца ще имате възможност да постигнете целите си и да се похвалите с финансови и лични постижения, стига да имате предвид казаното по-горе и най-важното, да съумеете добре да контролирате емоциите си, защото няма да липсват провокации и в това отношение. Бъдете прозорливи и не настоявайте само от инат в случаите, когато истината е друга, защото често поради прибързаност и неправилно мислене се излагате на риск да загубите онова, което сте постигнали с време и усилия. Няма да ви липсва енергия за нищо, за това от активността ви ще зависят успехите и удовлетворението ви.

Романтичните Овни ще се радват на внимание и ще бъдат обграждани с любов и нежност от своите половинки, деца и близки. Отвърнете и вие със същото, за да не прекъснете добрата тенденция и занапред. За необвързаните април носи красиви моменти, през които ще срещнете своята голяма любов, с която може да сключите брак. Нищо не е случайно, не отказвайте срещи и пътувания, изживейте всеки миг пълноценно, за да се радвате на живота си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-