Петък, 1 Декември 2023
Овен

Месечен хороскоп
Април 2018

5412

Месечен хороскоп - Овен - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

Стабилизиране на постигнатото и устрем към нови върхове, така най-общо може да се характеризира април за представителите на знака Овен.

Свободолюбиви и любознателни, развитията през април ще зависят в голяма степен от вас, особено до 20 април, за това бъдете смели и активни, за да реализирате своите професионални, политически, финансови и лични цели. Всичко, което добре сте планирали и подготвили ще бъде изпълнено, но не е препоръчително да се впускате в нови начинания под въздействие на внезапен порив или емоция. Задгранични командировки и пътувания с цел устройване на работа ще бъдат ползотворни, ако следвате програмата си и не прибързвате в решенията си. Бъдете целенасочени и не разпилявайте енергията си в много посоки, за да постигате конкретни резултати в работата си и там, където насочвате интересите си. Стремете се към създаване и поддържане на хубави и ползотворни взаимоотношения както на работното място, така и в семейството, защото често в стремежа си да наложите свои правила и виждания по общи въпроси, подценявате професионализма и мнението на хората около вас.

За съжаление това води до самоизолация, стрес и депресии, които сами си причинявате. Април ще е удачен за вашите творчески, научни, културни и духовни занимания. В семейството са възможни вълнения, свързани с делата на близките ви. Покажете отговорността си към тях, като поемете част от грижите по дома и децата, ако партньора ви е обвързан със срочни професионални ангажименти, а времето е ограничено. Не предлагайте услугите си, без да са ви поискани, защото щедростта ви може грешно да се изтълкува и вместо добро, да се окаже, че сте създали врагове. От друга страна ще подновите стари контакти, които сте прекъснали неоснователно и това ще ви направи доволни. Месецът е подходящ за брачно обвързване. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!