×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Ноември 2018
Овен

Месечен хороскоп
Април 2017

10694

Месечен хороскоп - Овен - 01.04.2017 - 30.04.2017 година

Освободени в мислите и в желанията си, развитията през април ще зависят в голяма степен от вас, за това бъдете смели - хоризонтите са отворени. В сферата на финансите и бизнеса покажете непоколебимостта си да следвате принципите и интересите си, които не бива да са в ущърб на партньорите ви. Задгранични командировки и пътувания с цел устройване на работа ще бъдат ползотворни. Занимаващите се с бизнес ще имат съвместни бизнес – начинания с наши и чуждестранни партньори, търсенията ви в тази посока също ще имат успех. Обърнете внимание на отношенията ви с колегите. В стремежа си да наложите нови правила и виждания по организационни и други въпроси, подценявате професионализма и мнението им, което се отразява на работата. И не само това. Не си давате сметка за самоизолацията, в която сами се поставяте. С добре подбрани и премерени думи подчертавайте силата на уменията и качествата си, особено в случаите, когато се налага да бъдете критични.

Изключвайки това, април ще е удачен за вашите творчески, научни, културни и духовни занимания. В семейството са възможни вълнения, свързани с делата на близките ви. Покажете отговорността си към тях, като поемете част от грижите по дома и децата, ако пред партньора ви стои възможността да се изяви професионално, а времето е ограничено. В стремежа си да сте полезни, не предлагайте услугите си, без да са ви поискани, за да не съжалявате в последствие. Щедростта ви може грешно да се изтълкува и вместо добро, да се окаже, че сте създали врагове. От друга страна в интерес на целите си ще подновите стари контакти, които сте прекъснали неоснователно и това ще ви направи доволни. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година