Петък, 19 Април 2024
Лъв

Месечен хороскоп
Септември 2021

1467

Месечен хороскоп - Лъв - Септември - 01.09.2021 - 30.09.2021 година 

През септември ще отбележите напредък в професионалните си и бизнес реализации и ще печелите от всичко, в което влагате труд, интелект и въображение. Не споделяйте плановете си и се пазете от конкурентите си, за да не се похвалят с вашите успехи. Бъдете последователни в действията си и не си позволявайте да изпадате в крайности на духа и мисленето си, защото нищо добро няма да последва от това.

Не рискувайте излишно и не залагайте всичко на една цел, за да не лишите от старание и средства други, заслужаващи вниманието ви начинания, както и хората, които безкористно ви подкрепят. Отделете повече време за семейството, децата, партньора и родителите си, които понякога пренебрегвате заради парите си. Умората и психическото натоварване може да изчерпат силите ви и да изпаднете в невъзможност да следвате програма си.Освен това е възможно като отговор на неблагоразумното си поведение към онези, които ви обичат да се почувствате самотни и тъжни, установявайки с болка отсъствие на какъвто и да било интерес към вас. Нуждаете се от близостта им, за това изразете уважението си към мнението и съветите им. Колкото и да смятате, че сами сте си достатъчни и нямате нужда от тях, грешите. Покажете им обичта си и си осигурете повече време за отдих и културни развлечения, които ще ви върнат вкуса към живота. От вас зависи промените, за които работите да са ви полезни, но няма да спрете да търсите по-добро място за изява на професионалните си умения, знания и опит.

Каквито и да са стремежите и желанията ви, ще се наложи да се съобразявате с реалността, което означава да приемете, макар и временно предлагаща ви се позиция, дори и да не е точно това, което търсите. Няма съмнение, че разширявайки контактите си, ще подобрите и възможностите си, а и късмет няма да ви липсва. Успешно решаване на жилищен проблем и като цяло материална стабилизация. Дните от 11 до 13 септември са критични, за това бъдете по-внимателни по време на път и отговорни към всичко, което правите, за да избегнете проблемите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!