Понеделник, 21 Юни 2021
Лъв

Месечен хороскоп
Септември 2020

1686

Месечен хороскоп - Лъв - Септември - 01.09.2020 - 30.09.2020 година

Септември ще бъде добър за вашите пари, идеи, намерения и връзки. В много отношения ще постигате целите, е ще има и нещо останало, което ще ви амбицира да го продължите, но като цяло ще бъдете доволни. По отношение на бизнеса си не споделяйте намеренията си с партньори от конкурентни фирми и колеги, за да не се окажете ограбени. Пазете се и от по-близкото си обкръжение, около вас има хора, чиито нездрави интереси биха могли да ви създадат главоболия.

Въпреки това ще може да разчитате и на приятели, може би не много на брой, но проверени и хора, сред които се чувствате защитени. Постигнатото в професионален план ще ви носи добри доходи и самочувствие на успели хора. За съжаление, не при всички нещата ще са такива. Безпаричието и трудностите при много от вас са основни причини за влошени взаимоотношения в семейството, здравословни и други проблеми, и понижен тонус. Помислете какво бихте могли да промените в работата си, а може би изцяло да промените дейността си, за да се изправите на крака и да продължите напред. Не падайте духом! Имате сили да се преборите, използвайте потенциала си и ще успеете. Общи интереси и цели могат да се превърнат в печеливши, стига добре да обмислилите стратегията ви по реализацията им.

Във всички случаи използвайте придобитият от вас опит и знания, може би това е най-ценното, на което може да разчитате сега, в случай, че спестяванията ви са се стопили. Ако казаното не се отнася за вас, спокойно бихте могли да си позволите няколко дневен отдих, да си починете и разтоварите от стреса. Септември е удачен за създаване на семейство, ако това влиза в плановете ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година