Сряда, 25 Май 2022
Лъв

Месечен хороскоп
Септември 2019

3733

Месечен хороскоп - Лъв - Септември - 01.09.2019 - 30.09.2019 година 

През септември ориентирайте активността си към промяна, това ще ви осигури успех във всичко, към което се стремите. Използвайте максимално възможностите си и не се колебайте да направите повече за себе си, кариерата и в политиката, защото имате сили да се справите, стига да поискате.

Проводници сте на идеи, от полза за повече хора, не се възпирайте да ги осъществите, заради криворазбрана лоялност или други, нетипични за вас чувства. Ще впечатлявате с умението си да разбирате проблемите и да търсите бързи решения. Не бива да се съгласявате с мнения, само защото са изказани от авторитети, отстоявайте собствените си позиции и бъдете полезни според възможностите си. Вярвайте в себе си, дарени сте с много качества, които ви позволяват да сте винаги на върха, но без да изпадате в заблуди и да робувате на егото си. Септември ви позволява да поставите ново начало както в професионален, така и в личен план. Ще запазите в добра форма духа и здравето си, ако не изгубите мярката в работата и удоволствията.

Не прекалявайте с нищо и по-често си почивайте, за да избегнете проблеми с кръвното, сърцето и гърба. Заетостта ви може да стане причина за чести отсъствия от дома и това да не се посрещне добре от близките ви. Поддържайте добри отношения и се грижете за родителите и децата си. Давайки активно израз на чувствата си, не допускайте изневери, ако сте семейни и трайно обвързани с партньор. Месецът е подходящ за създаване на семейство, в случай, че го искате. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година