Вторник, 26 Март 2019
Лъв

Месечен хороскоп
Септември 2018

3455

Месечен хороскоп - Лъв - Септември - 01.09.2018 - 30.09.2018 година

Септември ще бъде успешен за начинанията и действията ви. Откритостта в отношенията ще ви  насърчава да покажете повече съпричастност към нуждите на другите.

Бъдете искрени, защото фалшът прозира и ви вреди. Последователните ви действия ще създават предпоставки за добри резултати не само на работното място, но и в личен план. Без непреодолими препятствия ще постигате намеренията си, но само ако те са и в полза на други хора. Може да разчитате на подкрепа от близки и приятели, стига да не поставяте условия и да не минавате границата на допустимото. През втората половина на месеца е възможно част от вас да се почувстват нестабилни и нерешителни, което има своите обяснения. Сгъстените енергии ще оказват негативно въздействие върху работата и често ще се превръщат в пречка пред предприемаческия ви дух.

От волята и решимостта ви ще зависи доколко ще успявате, та дори това да ви струва и повече усилия. Не преживявайте драматично проблемите на онези, които търсят вашата състрадателност, защото не винаги нещата са такива, каквито изглеждат. Месецът е подходящ за сключване на брак. През дните от 2 до 4 и 29-30 септември бъдете по-отговорни към себе си, създайте си повече спокойствие, за да не навредите на психиката, сърцето и кръвното си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година