Вторник, 7 Февруари 2023
Лъв

Месечен хороскоп
Септември 2017

10809

Месечен хороскоп - Лъв - Септември - 01.09.2017 - 30.09.2017 година

Септември ще бъде интересен, ще имате повече разнообразие и поводи за доволство. Успехите ще са неизменна част от работата и инициативите ви, ако покажете своята упоритост и борбеност. Разбира се, голяма част от постигнатото ще бъде в резултат на последователната ви работа и целеустременост, но няма да ви липсва и късмет.

Трудно допускате до себе си хора, които не отговарят на високите ви критерии и после оставате разочаровани. С увереността си ще привличате онези, към които се стремите и от умението ви да подбирате и прецизирате, ще зависят и връзките ви. Щедростта ви ще се цени и ще бъде възнаградена, за това не съжалявайте за нищо, с което сте успели да зарадвате нуждаещ се. За съжаление няма да липсват затруднения от административен, правен и друг характер. Понякога с повече усилия, но ще успявате да намирате правилното решение, благодарение на което ще продължите напред. 

Като цяло след себе си оставяте впечатление на хора, за които не съществуват прегради, умело прикривайки страданията и болката, които понякога ви съпътстват. Месецът е благоприятен за самостоятелни изяви и занимания, в които ще успявате да се справите отлично. Обърнете повече внимание на здравето си, възможни са неразположения. Както и до сега с внимание ще се отнасяте към семейството и най-вече към децата. Подготовката им за училище може да ви създаде повече грижи, но ще успеете. Ако в общуването срещате известно затруднение потърсете причината и в себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-