Сряда, 19 Юни 2019
Лъв

Месечен хороскоп
Септември 2016

6723
Месечен хороскоп - Лъв - 01.09.2016 - 30.09.2016 година
 
Неоспоримите ви качества, като упоритост и борбеност ще ви наредят сред най-успелите и щастливи хора от зодиака през септември. Разбира се, голяма част от постигнатото ще бъде в резултат на последователната ви работа и целеустременост, но няма да ви липсва и късмет. Увереността ви ще привлича към вас всякакви хора, и от умението ви да подбирате и прецизирате, ще зависят и връзките ви, но като се има предвид интелекта и високата ви самооценка, няма съмнение, че ще бъдете обградени от достойни на вас себеподобни. Щедростта ви ще се цени и ще бъде възнаградена, за това не съжалявайте за нищо, с което сте успели да зарадвате нуждаещ се. В деловата ви работа, пък и не са при нея, са възможни трудности от административен, правен и субективен характер. Понякога с повече усилия, но ще успявате да намирате правилното решение, благодарение на което ще вървите напред. След себе си оставяте впечатление на хора, за които не съществуват прегради, умело прикривайки страданията и болката, които понякога ви съпътстват. Обърнете повече внимание на здравето си, възможни са заболявания на сърдечносъдовата система, инфекциозни и трескави състояния, често и на нервна основа.
 
Избягвайте да стоите на течение, върху студени предмети и преохлаждане. Безотговорното ви отношение към вас самите ще се наказва. Умереността е за предпочитане отколкото крайности в поведението, като прекомерния прием на алкохол, цигари, в работа. С повече внимание ще се отнесете към семейството и най-вече към децата. Подготовката им за училище изисква повече грижи, но предвид на това, че умеете да се организирате навреме, няма съмнение, че ще успеете. В общуването ви е възможно да срещате известно затруднение, за което търсете причината в себе си. Трудно допускате до себе си хора, които не отговарят на високите ви критерии и после оставате разочаровани. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година