Събота, 22 Юни 2024
Лъв

Месечен хороскоп
Октомври 2022

1829

Месечен хороскоп - Лъв - Октомври - 01.10.2022 - 31.10.2022 година

В добро психическо и физическо здраве, спокойни и трезвомислещи, през октомври по-лесно ще намирате решение за проблемите си, за това правете всичко, което зависи от вас, без да търсите причини да се отказвате от плановете и начинанията си. Следвайки целите си, ще постигнете в пълнота онова, което желаете за себе си и семейството си. В същото време останете коректни и не нарушавайте договореностите, които имате с партньори, клиенти и към всеки, с когото в някаква степен сте обвързани.

Направете си проверка в случай на съмнение, без ненужни притеснения и конфликти. Това ще ви помогне да опазите мястото си, било то в служебен, бизнес, в личен и всякакъв друг план. Няма да ви липсва подкрепа и внимание, което ще ви радва и като разумни хора, ще го оценявате, без да злоупотребявате с него. Душевното равновесие е важно и в случаите, когато от решенията ви ще зависи съдбата на други хора. Не рискувайте излишно и не се поддавайте на внезапни хрумвания, които могат да ви тласнат в грешна посока, въпреки, че и те имат своя чар и понякога вършат чудесна работа. Добре съзнавате, че самостоятелността и финансовата ви независимост са за предпочитане, за това и голяма част от енергията ви ще е насочена в такава посока. Ако все пак отбележите застой в делата си не изпадайте в униние, а обективно анализирайте развитията.

Със сигурност ще откриете причини и намерите решение, за това място за притеснение няма. Пътуванията са възможна алтернатива да се разнообразите, но няма да липсват и други, не по-малко интересни и желани. Изборът остава на вас, сред които възможността да сключите брак. По отношение на здравето си и не допускайте обездвижване, в стремежа ви да не натоварвате излишно сърцето и ставите. В дните от 9 до 11 октомври бъдете особено внимателни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!