Събота, 9 Декември 2023
Лъв

Месечен хороскоп
Октомври 2020

2499

Месечен хороскоп - Лъв - Октомври - 01.10.2020 - 31.10.2020 година

През месеца основните ви проблеми ще са свързани с финансите и най-вече с тяхната недостатъчност. Бъдете разумни при разпределение на ресурсите, особено в новите начинания и не надскачайте собствените си възможности, изкушени да се покажете пред някого в светлина, каквато всъщност е чужда за вас. Използвайте придобивките си, каквито няма да липсват, най-вече от реализация на печеливши идеи и текущи проекти, за погасяване на кредити и за нуждите на семейството, като ограничите разходите си за пътуване и развлечения, за да не изпаднете съвсем в криза.

За други притесненията им могат да са свързвани със здравето, своето или на близък човек. Навреме се консултирайте със специалисти, не чакайте проблемите да се задълбочат, за разберете сериозността им. По отношение на връзките и общуването ви бъдете открити и не робувайте на предразсъдъци, чието време отдавна е минало. Мнителността ви не е добър съветник, въпреки, че понякога ви предпазва от прибързани решения и действия. Разширявайки контактите си, ще получите повече възможности за решаване на проблемите си, независимо от какъв характер са те, благодарение на прозорливостта и находчивата си мисъл. Вие също бъдете щедри към онези, които ви търсят за подкрепа, ако не с пари бихте могли да сте полезни с действие, за това не отказвайте.

Но и не се обвързвайте с обещания, които не са по силите ви. През втората половина на месеца се очертава да постигнете повече равновесие между работата, дома и желанията си. Нерешителността ви по отношение на важен избор ще отстъпи място на по-смели решения и действия, с които ще поставите начало на нов период в живота си. За никъде не бързайте, бъдете овладени и слушайте разума, но не пренебрегвайте и сърцето си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!