Събота, 9 Декември 2023
Лъв

Месечен хороскоп
Октомври 2019

3867

Месечен хороскоп - Лъв - Октомври - 01.10.2019 - 31.10.2019 година

Каквито и трудности да срещате през октомври, не се отказвайте. Работете върху професионалните си, обществено-политически, творчески, семейни и лични ангажименти, и не се притеснявайте, ако делата ви претърпят забавяне.

В много отношения ще бъдете сред водещите, ще се радвате на уважение, но и често ще оставате огорчени от нечия завист към постиженията ви. Подкрепата, която очаквате не винаги ще я получавате и това допълнително ще ви натоварва. Правете компромиси и не се възгордявайте от положението си, за да не предизвикате Съдбата. Не споделяйте плановете си и дръжте настрана онези, които проявяват нездрав интерес към делата ви. Финансите ви ще се в задоволителна степен на лице, а поставената основа сега ще ви носи желаните резултати през оставащите до края на годината месеци.

Нужно е да контролирате себе си и желанието ви към повече удоволствия, за да не навредите на здравето си. През месеца ще дадете по-активно израз на чувствата си, а добрите взаимоотношения с децата, родителите и възрастните роднини ще ви помагат лесно да преодолеете проблемите с тях, ако се появят такива. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!