Вторник, 9 Август 2022
Лъв

Месечен хороскоп
Октомври 2018

3537

Месечен хороскоп - Лъв - Октомври - 01.10.2018 - 31.10.2018 година

Успехите ви през октомври ще зависят от вашата активност, отговорно поведение и напредничаво мислене. Покажете качествата си и работете за просперитета си, като не робувате на предразсъдъци, но запазете достойнството си и останете чужди на лицемерие, корист, завист и подкупност.

Помислете и вземете решенията си, проведете срещите си, планирайте дългосрочните си проекти и подпишете договорите, от тях ще зависят работата и парите ви до края на тази и през следващата година. Последното е още по-важно и в случай, че сте поели отговорности пред други хора: останете лоялни, честни и принципни. В отношенията си бъдете по-търпеливи и не създавайте конфликти, особено през третата десетдневка. По отношение на ласкателите и новите си познати бъдете бдителни и предпазливи, съществува риск от измами и други, нежелани развития, ако се поддадете на галещите ухото ви думи. Ще запазите здравето си, ако сте по-отговорни към себе си и избягвате крайности.

Чувствителността ви може да ви създаде проблеми с кръвното и сърцето, дори психически, но търсете вина и в себе си. Приемайте критиката и не хитрувайте на дребно, защото ще бъдете веднага разкрити. В личен план няма да ви липсват възможности и ще съумеете добре да се възползвате от даденостите, но отново с предупреждението, след 20 октомври да не се впускате в необмислени действия. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година