Четвъртък, 28 Януари 2021
Лъв

Месечен хороскоп
Октомври 2017

11447

Месечен хороскоп - Лъв - Октомври - 01.10.2017 - 31.10.2017 година

В добро психическо и физическо здраве, спокойни и трезвомислещи, през октомври по-лесно ще намирате решение за проблемите си, за това правете всичко, което зависи от вас, без да търсите причини да се отказвате от плановете и начинанията си.

Следвайки целите си, ще постигнете в пълнота онова, което желаете за себе си и семейството си. В същото време останете коректни и не нарушавайте договореностите, които имате с партньори, клиенти и към всеки, с когото в някаква степен сте обвързани. Направете си проверка в случай на съмнение, без ненужни притеснения и конфликти. Това ще ви помогне да опазите мястото си, било то в служебен, бизнес, в личен и всякакъв друг план. Няма да ви липсва подкрепа и внимание, което ще ви радва и като разумни хора, ще го оценявате, без да злоупотребявате с него. Душевното равновесие е важно и в случаите, когато от решенията ви ще зависи съдбата на други хора. Не рискувайте излишно и не се поддавайте на внезапни хрумвания, които могат да ви тласнат в грешна посока, въпреки, че и те имат своя чар и понякога вършат чудесна работа. Добре съзнавате, че самостоятелността и финансовата ви независимост са за предпочитане, за това и голяма част от енергията ви ще е насочена в такава посока.

Ако все пак отбележите застой в делата си не изпадайте в униние, а обективно анализирайте развитията. Със сигурност ще откриете причини и намерите решение, за това място за притеснение няма. Пътуванията са възможна алтернатива да се разнообразите, но няма да липсват и други, не по-малко интересни и желания. Изборът остава на вас, сред които възможността да сключите брак. По отношение на здравето си и не допускайте обездвижване, в стремежа ви да не натоварвате излишно сърцето и ставите. В дните от 9 до 11 октомври бъдете особено внимателни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година