Събота, 2 Юли 2022
Лъв

Месечен хороскоп
Ноември 2021

1309

Месечен хороскоп - Лъв - Ноември - 01.11.2021 - 30.11.2021 година 

През ноември бъдете умерени и прозорливи, и не се опитвайте да надскочите възможностите си, за да се справите с всичко, което планирате. Не прибързвайте в решенията си и добре обмисляйте действията си, като се осланяте на знанията и опита си. Влечението ви към властта, неспособността ви да надмогнете егото си и самовнушението ви, че може да постигнете всичко, без ничия подкрепа, могат да ви изпратят високо нагоре, но и да ви провалят с гръм и трясък.

Мислите, че сте могъщи и недосегаеми за злото, но ако то е дошло при вас под прикритието на ласкатели, то без да се усетите ще се разделите с парите, властта и всичко останало, на което робувате. Приемайте трудностите по пътя ви без агресия и импулсивни реакции, но и не бъдете наивни и доверчиви, ако ви предлагат бързи печалби, като съхраните средствата си за реализиране на собствените ви проекти. Бъдете внимателни в отношенията си както в семейството, така и на вън. Отделяйте достатъчно време на близките ви хора, за да не ги дистанцирате от себе си.

Грижете се за децата и родителите си, особено, ако изпитват затруднения и се нуждаят от подкрепата ви. Ако имате наднормено тегло направете диета и свалете излишните килограми, които през летните месеци могат да ви създадат здравословни проблеми. През периода от 25 до 28 ноември, сте по-уязвими физически и емоционално, не рискувайте в нищо. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година