Вторник, 18 Юни 2019
Лъв

Месечен хороскоп
Ноември 2017

11863

Месечен хороскоп - Лъв - Ноември - 01.11.2017 - 30.11.2017 година

За разлика от много други, ноември ще бъде успешен и благодатен на положителни промени за вас. Ще ви се отдава да постигате стремежите си и да реализирате печалби, ползвайки се и от подкрепата на хората, с които живеете и работите.

Гаранция за всичко това ще ви носи приемането и назоваването на собствените ви грешки, слабости и недостатъци, каквито не бива да се заблуждавате, че ви липсват. Ще постигнете най-важната победа в живота си, тази над самите себе си, като се преборите със слабите си страни и дадете право и на другите покрай вас да се наредят сред победителите. Върхът не е запазена територия само за вас, и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре, обратното винаги ще ви създава усещане за неудовлетвореност от себе си и живота ви. Ако приемете себе си като хора, носещи същите белези и негативни страни на характера, като всички останали и в частност като конкурентите ви, ще ви бъде по-лесно да ги преодолеете, не и без помощта на онези, които ви обичат и милеят за вас. В семейството обърнете повече внимание на партньора и децата си, отдадеността ви на други каузи няма да ви направи щастливи, ако липсва хармония помежду ви.

За много от вас ноември се свързва с приключване на важни задачи, което няма да ви затрудни, въпреки, че ще изисква време и отдаденост. Ще направите избор в полза на интересите си, дано с него не застрашите нечии други, от което да последва по-сериозен сблъсък. Размишлявайте върху необходимостта да възпитавате в себе си повече търпение и упорство, недостигът на които очевидно ви създава проблеми. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година