Вторник, 5 Декември 2023
Лъв

Месечен хороскоп
Март 2022

1538

Месечен хороскоп - Лъв - Март - 01.03.2022 - 31.03.2022 година

Успешен ще бъде март за повечето от представителите на вашия знак, стига да не робувате на егото си, но и да не се вслушвате прекалено много в нечии доброжелателни съвети, които могат само да ви навредят. През март работете както застабилизиране на финансовото си положение и професионални позиции, така и за завоюването на нови.

Много от вас ще градят професионална кариера и бизнес, а с постигнатите през март договорености ще създавате предпоставки за разширяване на дейността си и нови реализации през годината. Ще намерите решение на интересуващите ви въпроси, стига да сте с овладени емоции и подхождате разумно към тях. Ако сте на ръководна позиция мислете за хората, чиито съдби зависят от решенията ви, като оставите личните си интереси и изгода на втори план. Използвайте умението си да контактувате и създавате връзки, това ще ви помогне да разширите кръгозора си с нови идеи и планирате успешно бъдещи действия. Пътуванията ще са част от ежедневието при много от вас, най-често служебни.

И ако въпреки добрите перспективи установите забавяне в плановете и разминаване в очакванията и действителността, да не давате израз на отрицателните си черти, а да подходите смирено и толерантно, защото само така ще върнете успеха при себе си. През дните от 22 до 25 март е възможно да се засилят нездрави усещания, пазете се от простуди, възможни са проблеми със сърцето, следете кръвното си и не прекалявайте с нищо. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!