Събота, 20 Април 2024
Лъв

Месечен хороскоп
Март 2021

2053

Месечен хороскоп - Лъв - Март - 01.03.2021 - 31.03.2021 година 

Ще реализирате поне едно свое съкровено желание, но не е изключено много скоро да съжалите, че сте го направили. Да се получи така, че многократно да се увеличат задълженията ви или просто резултатът да е коренно различен от очакванията ви.

Вместо да се ядосвате, помислете как да се възползвате от ситуацията. Разчитайте на фантазията и чувството си за хумор, те винаги са ви помагали в такива моменти. Често ще се налага да променяте плановете си или да се съобразявате с чужди изисквания. Не протестирайте, няма да промените фактите, а ще си навредите с излишни коментари. Тръгвайте към сложните казуси по преките, а не по обиколни пътища. Ще загубите ценно време и ще навредите на авторитета си.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!