Понеделник, 4 Декември 2023
Лъв

Месечен хороскоп
Март 2020

3231

Месечен хороскоп - Лъв - Март - 01.03.2020 - 31.03.2020 година

През март сте активни и неуморни, но най-вече в проявленията си на хора, витаещи в собственото си пространство и отличаващи се с творческите си и артистични дарби, с което ще привличате нездрав интерес върху себе си. Лесно се поддавате на чуждо влияние, особено, ако то ви ласкае и кара да се чувствате значими, за това няма да ви липсват и изкушения до степен, да пренебрегнете важни за работата и семейството ви неща.

В момент на отрезвяване ще си дадете сметка за тях, но за съжаление провалите също ще присъстват, много от които под форма на здравословни проблеми. В резултат ще добиете повече хъс да покажете силата и лидерските си качества, да наставлявате и порицавате, заради което няма да се ползвате с уважение на работното място или там, където влагате енергията си. Бъдете разумни и земни, въздържани и умерени в претенциите си, не засягайте никого, не омаловажавайте чуждите успехи и не се възгордявайте от своите. Не поставяйте интересите си над всичко и всички, за да не затънете в блатото, излизането от което няма да е никак леко. Приемайте трудностите по пътя ви без агресия и импулсивни реакции. Нека те бъдат вашия стимул да постигате целите си с миролюбиви средства. Отделяйте достатъчно внимание на близките си и на любимите ви хора, за да не ги засегнете и дистанцирате от себе си.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!