Неделя, 25 Септември 2022
Лъв

Месечен хороскоп
Март 2019

4014

Месечен хороскоп - Лъв - Март - 01.03.2019 - 31.03.2019 година

Март ви носи успехи и напредък в делата, стига да сте овладени емоционално и да не пропускате шанса си. Ще получите не една и две възможности за професионална реализация и попълнение на финансите ви.

Активно следвайте целите си, без да лежите на стара слава и да се прехласвате пред собствената си значимост. Не се поддавайте на изкушения и не се отклонявайте от пътя си, защото няма да липсват провокации, тласкащи ви в една или друга посока. През месеца може да се обвържете и с повече отговорности, сигурно е, че силите ви ще стигнат и ще приключите със задоволство започнатото. Но ако предвиждате големи промени в живота ви, то следва по-задълбочено да ги обмисляте и се подготвяте за тях. В отношенията си с околните както и до сега ще се радвате на внимание и заслужено уважение. Щедростта ви ще се възнагради, но не надскачайте възможностите си, за да не претърпите финансови загуби. Не се поддавайте на чуждо влияние, пък било то и с добри намерения към вас. Последното е особено важно в семейството ви.

Използвайте авторитета си и наложете мораториум върху неща, от важност за всички ви, ако се поддадете на уговорки и отстъпите, ще загубите. Заради забранени удоволствия може да се окажете в задънена ситуация, от която излизането ще бъде трудно. Месецът е подходящ за създаване на свой бизнес, стига да имате предвид казаното по-горе. Бъдете реалисти и ще се радвате на добри доходи. Ще запазите добрите си отношения с постоянния ви партньор, ако уважавате потребностите му и не нарушавате личното му пространство, както впрочем и на всеки друг от обкръжението ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година