Сряда, 22 Март 2023
Лъв

Месечен хороскоп
Март 2018

6069

Месечен хороскоп - Лъв - Март - 01.03.2018 - 31.03.2018 година

Начинанията ви през март ще бъдат успешни, ако в периода от 18 март не предприемате нищо ново и по никакъв начин не изпреварвате събитията.

Ще участвате в процесите и ще се включвате в развитията, разширявайки познанията си проникновено и с мисъл за бъдещето, а някои от вас и изпълнявайки ролята на водачи. Амбициозни сте и ще се наредите сред първите, мотивирани и от убеждението, че такова е призванието ви. Общуванията ще ви се отдават и с лекота ще разширявате кръга от познанства и делови контакти. Предвижданията ви за промени ще съпътстват много от вас и ще успявате да се възползвате от обстоятелствата, подчинявайки ги на интересите си, но отново съобразете програмата си и не предприемайте нови начинания след 18 март. Успехите ви ще са плод на работа, затова бъдете подготвени и активни.

С интерес ще разширявате познанията си в сферата на изкуството, което ще ви обогатява духовно и интелектуално. Обобщено може да се каже, че март ви дава добри шансове за реализация не само в професионален, но и в личен план. Необвързаните да не изпускат момента, сред новите запознанства ще срещнат своята половинка, но всичко зависи от тях. През дните от 22 до 24 март бъдете внимателни, възможни са здравословни неразположения, провокирани от времето, умората и напрежението. Осигурете си повече време за отдих и сън. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-