Четвъртък, 14 Ноември 2019
Лъв

Месечен хороскоп
Март 2017

8793

Месечен хороскоп - Лъв - 01.03.2017 - 31.03.2017 година

Март е удачен за вашите начинания, стремежи и желания. Добре планиратйе работата си, за да постигате възможно по-добри резултати от нея. Проникновено и с мисъл за бъдещето ще разширявате познанията си, обогатявайки се с нови знания и често изпълнявайки ролята на водачи. Благодарение на силната си амбиция ще успявате винаги да сте сред първите, мотивирани и от убеждението, че такова е призванието ви. Общуванията ще ви се отдават и с лекота ще разширявате кръга от познанства и делови контакти. Не си позволявайте да интриганствате, от 12 до 31 март това може да ви изграе лоша шега и вместо облаги да се обзаведете с врагове. През същия период не е препоръчително да започвате нова работа и други, важни начинания, да подписвате договори и сключвате сделки.

Предвижданията ви за промени ще съпътстват много от вас и ще успявате да се възползвате от обстоятелствата, подчинявайки ги на интересите си, но отново съобразете програмата си и не предприемайте нови начинания след 12 март. С интерес ще разширите познанията си в сферата на изкуството, което ще ви обогатява духовно и интелектуално. Обобщено може да се каже, че март ви дава добри шансове за реализация и не само в професионален, но и в личен план. Необвързаните да не изпускат момента, сред новите запознанства ще срещнат своята половинка, но всичко зависи от тях. През дните от 4 до 7 март бъдете внимателни, възможни са здравословни неразположения, провокирани от времето. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година