×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 21 Март 2018
Лъв

Месечен хороскоп
Март 2016

4106
Мислите и заетостта ви през март ще са насочени най-вече в сферата на финансите и материалното ви благосъстояние, което ви поставя в малко неизгодна позиция по отношение на духовните ви и чисто човешки търсения. Приоритетите, които ще ви вълнуват често ще задълбочават дистанцията между вас и останалите, защото от една страна времето ви ще е ограничено, а от друга, стремежите ви съвсем ще се разминават с тези на обкръжението ви. Помислете, не може да се откъснете съвсем от живота, обсебени от фикс –идеята за печалба на всяка цена.
 
А може би вина за това има и егото ви, но във всички случаи едва ли ще се чувствате щастливи, ако загърбите нуждите и проблемите на близки, приятели и обществото, като цяло. И вие сте част от него, за това бъдете полезни и ще осъзнаете ролята си на вдъхновителни и благодетели, каквито можете да бъдете. Наясно сте, че това, което искате можете да го постигнете, за това поискайте да сте добри, благородни, усмихнати и любящи, тогава съдбата ще ви отвърне със същото и насетне думите са излишни. Пътуванията ще останат на втори план, за сметка на работата, за което няма да съжалявате. Добре обмислените ви действия ще водят след себе си сериозни резултати, които ще ви отреждат водещи позиции в професионален и всякакъв друг план, където ви е мястото.
 
Ще се радвате на вниманието и благоразположението на влиятелни хора, от което могат да произлязат финансово обосновани партньорства. В любовните си стремежи ще постигате задоволителни развития, стига да сте последователни и не пренебрегвате интересите на другата страна. Пазете се от изкушения, особено в дните 15 – 17 март, когато са възможни физически и емоционални неразположения. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.