Вторник, 22 Септември 2020
Лъв

Месечен хороскоп
Май 2020

1680

Месечен хороскоп - Лъв - Май - 01.05.2020 - 31.05.2020 година

В голяма степен това, което сами си направите, никой друг не би могъл да ви го причини. В стремежа ви да подобрите и повишите материалното си благосъстояние сте склонни да преминете през всичко, за да успеете. А това, всичко може да се окаже разковничето не към успеха, а към неуспеха. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в здравословен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен здравен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

 

За това е добре да балансирате емоциите, желанията и стремежите си. Не издевателствайте над съвестта, психиката и здравето си, за да живеете по-спокойно и смирено. Много хора около вас ще се възползват от трескавото ви състояние, опитвайки се да въздействат негативно върху амбициите и поведението ви. Имате сили да се преборите с всичко нездраво около себе си, за това бъдете силни и смели, вярващи и богобоязливи. Съобразявайки се с казаното по-горе и вслушвайки се в разума и интуицията си, ще съумеете да подобрите финансите си, да стабилизирате професионалните си позиции и дори да излезете победители в една надпревара.

Ще получите висока оценка за труда си, за хуманното си отношение към нуждите на други хора и в крайна сметка ще оставате доволни от себе си. Уроците ще са усвоени и горди от постигнатото, ще чертаете смело пътя си напред. Ще продължите да поддържате здравето си и с нетрадиционни методи на лечение, чрез спорт и духовни практики. Диетите ще се отразят добре на визията ви. Не позволявайте на депресията да ви владее, успешно може да й се противопоставите с повече разходки сред природата, срещи с приятели и най-вече чрез любовта си

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година