Събота, 31 Юли 2021
Лъв

Месечен хороскоп
Май 2019

3451

Месечен хороскоп - Лъв - Май - 01.05.2019 - 31.05.2019 година

Използвайте възможностите си през май, за постигнете целите си, без това да се отразява негативно на времето, парите и семейството ви. Водете се от разума си и по-малко се влияйте от емоциите и чувствата си, които безспорно имат водещо място в живота ви.

Интелигентни и креативни, ще постигате целите си с повече усилия и воля. Където е нужно обогатявайте знанията и професионалната си квалификация, за да сте конкурентноспособни и на нивото на претенциите си. Търсещите нова работа ще имат предложения, но не губете инициативата и не почивайте на стари лаври, защото промените са в ход. Вникнете в пропуските и осъзнайте грешките си, за да не блокирате пътя си напред. Имайки предвид казаното професионалните ви и лични изяви ще бъдат успешни и ще се радвате на повече придобивки. Нови върхове очакват онези от вас, които с интелект, труд и човечност утвърждават позициите си в обществото. Края на месеца е силен за политици, творци, дипломати и хора, ползващи се с доверие в обществото. Всичко това би било възможно, ако не се поддавате на емоциите си и останете реалисти. Обратното ще омаловажи труда ви и ще ви донесе повече разочарования. Както и до сега съветът ми е да не споделяте плановете си, преди да сте ги реализирали.

Грижете се за здравето си така, както го правите за своите близки. По-често си почивайте и не се лишавайте от развлечения, които ви обогатяват духовно и естетически. По възможност си вземете отпуск и не си създавайте сами проблеми. В семейството са възможни противоречия с по-младите членове на фамилията. Не се и опитвайте да им спестявате трудностите, които сами са сътворили с действията или бездействията си. Ясно е, че не можете да изживеете техния живот, за това се погрижете за своя. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година