×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 17 Октомври 2018
Лъв

Месечен хороскоп
Май 2018

3549

Месечен хороскоп - Лъв - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

Месец май ще ви предложи вълнуващи изживявания, напредък в кариерата и всичко, за което се погрижите сами, контролирайки по-добре гнева и емоциите си.

Няма да липсват изкушения от различен характер, но и добри възможности, от които следва да се възползвате. Има много неща, върху които да размишлявате, променяте и осъществите, за да направите живота си по-добър. Изяснете и заявете открито любовта и чувствата си, контролирайте обземащата ви често агресия към дразнителите, преценете кои отношения си струва да продължите и кои да приключите. Взетите решения ще ви направят по-спокойни, ще улеснят действията ви и ускорят успехите ви. Сигурно е, че няма да позволите на никого да ви подценява, нито да ви въвлича в интриги и други, нежелани комбинации, уронващи престижа и достойнството ви, както сте го правили и до сега. Изострената ви чувствителност през месеца ще оказва влияние върху работата и поведението ви, но въпреки това ще отбележите успех в делата си през май, преборвайки се с трудности от различно естество. За много от вас месец май се свързва с приключване на работен проект и начало на нов, с промени на работното място или от друг характер, както и с решаване на правни въпроси.

Ако обаче в изблик на моментно настроение, чувства или по други причини отстъпите от позициите си, развитията ще последват в друга посока и след време това може да се окаже пагубно за самооценката и психическото ви състояние. Спазвайте житейското правило да не правите непоискано добро, за да запазите приятелите си и да не се множат враговете ви. В семейството са възможни спорове и внезапни ангажименти около роднини, което ще ви създава напрежение. В интимен план внимавайте с флиртовете през май и не давайте повод за ревност, за да не се разпаднат взаимоотношенията ви с партньора, ако имате такъв. После трудно ще ги възстановите. Добре знаете, че с градивни действия ще напредвате във всяка сфера от интересите ви, стига да използвате възможностите си, да сте честни и добри. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година