Понеделник, 26 Февруари 2024
Лъв

Месечен хороскоп
Май 2018

4634

Месечен хороскоп - Лъв - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

Месец май ще ви предложи вълнуващи изживявания, напредък в кариерата и всичко, за което се погрижите сами, контролирайки по-добре гнева и емоциите си.

Няма да липсват изкушения от различен характер, но и добри възможности, от които следва да се възползвате. Има много неща, върху които да размишлявате, променяте и осъществите, за да направите живота си по-добър. Изяснете и заявете открито любовта и чувствата си, контролирайте обземащата ви често агресия към дразнителите, преценете кои отношения си струва да продължите и кои да приключите. Взетите решения ще ви направят по-спокойни, ще улеснят действията ви и ускорят успехите ви. Сигурно е, че няма да позволите на никого да ви подценява, нито да ви въвлича в интриги и други, нежелани комбинации, уронващи престижа и достойнството ви, както сте го правили и до сега. Изострената ви чувствителност през месеца ще оказва влияние върху работата и поведението ви, но въпреки това ще отбележите успех в делата си през май, преборвайки се с трудности от различно естество. За много от вас месец май се свързва с приключване на работен проект и начало на нов, с промени на работното място или от друг характер, както и с решаване на правни въпроси.

Ако обаче в изблик на моментно настроение, чувства или по други причини отстъпите от позициите си, развитията ще последват в друга посока и след време това може да се окаже пагубно за самооценката и психическото ви състояние. Спазвайте житейското правило да не правите непоискано добро, за да запазите приятелите си и да не се множат враговете ви. В семейството са възможни спорове и внезапни ангажименти около роднини, което ще ви създава напрежение. В интимен план внимавайте с флиртовете през май и не давайте повод за ревност, за да не се разпаднат взаимоотношенията ви с партньора, ако имате такъв. После трудно ще ги възстановите. Добре знаете, че с градивни действия ще напредвате във всяка сфера от интересите ви, стига да използвате възможностите си, да сте честни и добри. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!