Неделя, 3 Март 2024
Лъв

Месечен хороскоп
Юни 2022

1583

Месечен хороскоп - Лъв - Юни - 01.06.2022 - 30.06.2022 година

Сложни взаимоотношения и трудности от различен характер ще направляват посоката на мислите, желанията и целите ви през юни. Често ще бъдете под въздействието на емоциите и това в голяма степен ще играе водеща роля при вземане на решения, което е недопустимо, ако си поставяте високи цели, пък и не само в този случай. Разумни сте, обективни в преценките си и намеренията си, не позволявайте моментното въздействие на странични фактори да ви разколебава и пречи на работата ви.

Имате сили да преодолеете препятствията, каквито и да са те, и да продължите с достойнство напред. Направете го, за да не съжалявате за пропуснатото време и добри възможности, каквито няма да липсват. В интерес на истината, често ще ставате жертва на собственото си его и невъзможността да оцените достойнствата на един или друг свой партньор и още по-лошо, на опонентите си. Без дори да съзнавате, ще позволите на последните да се възползват от грешките ви, от което нищо добро няма да последва за вас. Навреме се осъзнайте и действайте, за да не се окаже, че сте пропуснали безвъзвратно мига. В най-голяма степен това важи за онези от вас, които се занимават с политика.

Предстоящата надпревара ще изостри чувствителността ви и това ще се отрази неблагоприятно на способността ви да убеждавате и реализирате идеите си. В семейството също ще имате противоречия с близките си. Стоите на различни мнения по общи въпроси и трудно намирате път едни към други, вина за което носите и вие. По силите ви е да се справите с проблемите, стига да намерите душевно спокойствие и преразгледате приоритетите си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!