Понеделник, 21 Септември 2020
Лъв

Месечен хороскоп
Юни 2018

3799

Месечен хороскоп - Лъв - Юни - 01.06.2018 - 30.06.2018 година

Намирайки и запазвайки баланса в мислите, мечтите и делата си, ще постигнете важните трансформации през юни, така щото да оставате доволни от себе си и живота си.

Няма да ви липсва енергия за нови начинания, и показвайки образователната си и практична подготвеност, ще постигате финансови и лични реализации. За различните представители на знака тя ще бъде в различна степен, но ще осигури по-добър стандарт на семейството и близките ви. Заради дружелюбното си поведение и готовност за съдействие ще се радвате на внимание и уважение сред обкръжението си, с което не бива да злоупотребявате, защото последствията няма да ви харесат. Независимостта ви е отличителна ваша черта, която внушава респект и кара околните да се съобразяват с решенията ви. Това ви помага да постигате целите си, но не го правете за чужда сметка, защото се случва понякога щедро да се възползвате от нечие благоволение и след време да го забравите.

Нужен е баланс, и ако сами не го потърсите, Съдбата ще го направи, но по начин, от който самолюбието ви няма да останете поласкано. Компромис е нужен във всичко. Изкушените от политиката да са разумни и искрени, защото ускореното време не търпи лъжата, и колкото и да се е утвърдила в обществото, ще й се наложи да отстъпи. В личен план пред много от вас се очертава нова любов, брак и деца, разбирателство в семейството и с партньора ви, както и раздели, ако считате, че пътя към вашето щастие минава през тях. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година