Понеделник, 24 Юни 2019
Лъв

Месечен хороскоп
Юни 2017

10553

Месечен хороскоп - Лъв - 01.06.2017 - 30.06.2017 година

Юни ще бъде добър и успешен месец за представителите на вашия знак, стига да сте намерили баланса в мислите, мечтите и делата си. Енергично ще се впускате в нови и нови начинания, показвайки добрата си теоретична и практична подготвеност, от което финансите и славата ви ще растат. Ако не при всички, то при голяма част от вас ще бъде налице професионална и материална стабилизация, благодарение на която ще осигурите по-добър стандарт на семейството и близките си. В обкръжението си ще се радвате на внимание, уважение и топли чувства, и ще бъде чудесно, ако не злоупотребявате с тях, защото последствията няма да ви харесат. Независимостта ви е отличителна ваша черта, която внушава респект и кара околните да се съобразяват с решенията ви. Това ви помага да постигате целите си, но не го правете за чужда сметка, защото се случва понякога щедро да се възползвате от нечие благоволение, без и да помислите, че трябва да върнете жеста.

Отново е нужен баланс, и ако сами не го потърсите, Съдбата ще го направи, но по начин, от който самолюбието ви няма да останете поласкано. Компромис е нужен във всичко. Изкушените от политиката Лъвове ще имат много срещи със симпатизанти и поддръжници, на чиито гласове ще разчитат, когато му дойде времето, заради което пътуванията им ще се превърнат в ежедневие. Бъдете разумни и искрени, за да ви повярват повече хора. В личен план ще имате успехи във всичко, което избирате да направите, за да живеете по-добре. Нова любов, брак и деца, разбирателство в семейството и с партньора ви, както и раздели, ако считате, че пътя към вашето щастие минава през тях. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година