Понеделник, 21 Септември 2020
Лъв

Месечен хороскоп
Юли 2019

3392

Месечен хороскоп - Лъв - Юли - 01.07.2019 - 31.07.2019 година

Трудностите през юли ще изискват от вас повече търпение и умения да се владеете. На работното място и в отношенията с обкръжението ви конфликтите ще ви създават не само напрежение, но и усещането, че губите позиции.

И няма да сте далече от истината, ако навреме не осъзнаете сериозността на проблемите и не вземете мерки да ги предотвратите. Чувствителността ви помага лесно да се поддавате на гнева и нездравите си емоции, от което потърпевши ще бъдете най-вече вие. В много отношения ще се изявявате като самомнителни и егоистични, доверяващи се само на себе си и малък кръг от обкръжението ви. Свикнали сте на внимание, да ръководите и да държите в подчинение другите, но нещата през юли няма да са поставени така. По-често ще трябва да се съобразявате с условията и даденостите, да потиснете егото си и не излизате от рамките на добрия тон, ако искате да живеете спокойно и подредено. По ваша преценка, ако нещата излязат от контрол, е добре да си вземете отпуск и да се отдалечите, макар и за кратко от дразнителите си. Това ще ви помогне по-добре да осъзнаете случващото се и да съхраните силите си, защото нищо не е константа. Обогатявайте знанията си, учете се от чуждия опит и не парадирайте с нищо.

Анализирайте случващото се, за много от вас то е знак за промяна. Смирете се и работете за духовното си пречистване и израстване. Това е важно не само сега, но и за напред. Бъдете реалисти и не губете достойнството си, търсете баланса между материалното и духовното, за да се чувствате добре и да живеете в хармония със света около вас. Запознанствата през юли ви носят възможност не само да разширите контактите си, но и да срещнете своята половинка, ако не сте обвързани. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година