Неделя, 29 Януари 2023
Лъв

Месечен хороскоп
Януари 2023

1581

Месечен хороскоп - Лъв - Януари - 01.01.2023 - 31.01.2023 година

В много отношения случващото се през януари ще ви помогне да анализирате постигнатото, и наред с това ще получите възможност да компенсирате поведението и пропуските си, както и да изразите убежденията си, в случай, че сте останали неразбрани. Застоят ви е чужд, затова ще продължите да следвате темпото си, каквото и да ви струва това.

Ще решавате важни въпроси, свързани с наследство, придобиване на имущество, ще търсите по-добра работа за себе си или ще посветите времето си на образование и само подготовка. Силните ви прояви в бизнеса ще са най-вече около средата на месеца, като наблегнете повече на чуждестранните си партньорства и връзки с международни институции и организации. С нашите също ще имате засилен информационен обмен, особено в случаите, когато ще търсите подкрепата им за свои инициативи.

Пътуванията, на близо или далече, ще са благоприятни, свързани с опознаване на други култури, нрави и обичаи. Ще ви вълнува социалната и екологична тематика, периодът е особено благоприятен за постигане на по-значими стъпки в конкретната сфера. Ще станете инициатори или ще се включите в образователна акция в подкрепа аргументите на учените. Бъдете смели и експериментирайте. В интимната сфера отворете сърцето си за любов, и ще се почувствате щастливи. Засилени срещи и контакти.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-