Неделя, 2 Април 2023
Лъв

Месечен хороскоп
Януари 2021

1863

Месечен хороскоп - Лъв - Януари - 01.01.2021 - 31.01.2021 година

В отлично настроение и форма на духа започвате годината и дано запазите това си излъчване и занапред. Уверени в силите си, ще положите много усилия да промените нещата, които считате, че пречат на развитието и живота ви. Това изисква голям ресурс от енергия, за това бъдете подготвени и не се разпилявайте в много посоки. В хода на делата ви е напълно възможно да срещнете трудности, особено през втората десетдневка на януари, които по един или друг начин ще се отразяват на настроението и решимостта ви.

Каквито и да са те, не се отказвайте, имате шанс да постигнете намеренията си, стига да сте прозорливи и насочите енергията си в правилната посока. Можете да разчитате на подкрепа от семейството, приятели и лоялни партньори, но бъдете внимателни за обкръжението си. Извън този кръг ще бъдете заобиколени от хора, които не заслужават вниманието и доверието ви. Заради силните ви изяви опоненти ще се опитат да ви злепоставят и омаловажат действията ви, приписвайки си вашите заслуги за свои. Бъдете прозорливи и ги разпознайте, като намерите кураж да се дистанцирате от тях, за да не възпрепятстват възхода ви. Препоръчително е да разграничавате амбиция от притворство и да потискате агресията си, за да не отблъснете ценни хора от обкръжението си.

Многобройните ви контакти, които създавате, съвсем не означават полезни връзки, и ако не подхождате с нужното внимание и селективност, съществува риск да замените действителността с удобни за вас илюзии. Ако предвиждате смяна на работното място подходящия период за това е първата и третата десетдневка на месеца, но в дните от 26 до 28 януари бъдете особено внимателни. Възможни са здравословни и емоционални неразположения, травми и изненади. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-