×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 12 Декември 2018
Лъв

Месечен хороскоп
Януари 2018

11016

Месечен хороскоп - Лъв - Януари - 01.01.2018 - 31.01.2018 година

В отлично настроение и форма на духа започвате годината и дано запазите това си излъчване и занапред. Уверени в силите си, ще положите много усилия да промените нещата, които считате, че пречат на развитието и живота ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!

Това изисква голям ресурс от енергия, за това бъдете подготвени и не се разпилявайте в много посоки. В хода на делата ви е напълно възможно да срещнете трудности, особено през втората десетдневка на януари, които по един или друг начин ще се отразяват на настроението и решимостта ви. Каквито и да са те, не се отказвайте, имате шанс да постигнете намеренията си, стига да сте прозорливи и насочите енергията си в правилната посока. Можете да разчитате на подкрепа от семейството, приятели и лоялни партньори, но бъдете внимателни за обкръжението си. Извън този кръг ще бъдете заобиколени от хора, които не заслужават вниманието и доверието ви. Заради силните ви изяви опоненти ще се опитат да ви злепоставят и омаловажат действията ви, приписвайки си вашите заслуги за свои. Бъдете прозорливи и ги разпознайте, като намерите кураж да се дистанцирате от тях, за да не възпрепятстват възхода ви.

Препоръчително е да разграничавате амбиция от притворство и да потискате агресията си, за да не отблъснете ценни хора от обкръжението си. Многобройните ви контакти, които създавате, съвсем не означават полезни връзки, и ако не подхождате с нужното внимание и селективност, съществува риск да замените действителността с удобни за вас илюзии. Ако предвиждате смяна на работното място подходящия период за това е първата и третата десетдневка на месеца, но в дните от 26 до 28 януари бъдете особено внимателни. Възможни са здравословни и емоционални неразположения, травми и изненади.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година