Събота, 24 Август 2019
Лъв

Месечен хороскоп
Януари 2017

10960
Месечен хороскоп - Лъв - 01.01.2017 - 31.01.2017 година
 
Обнадеждени започвате годината и ще положите много усилия да промените нещата, които считате, че пречат на развитието и живота ви. Но, бъдете подготвени, защото амбициозните ви цели изискват голям ресурс от енергия, която не при всички ви е налице. Възможно е да срещнете непреодолими трудности, особено през втората десетдневка на януари, и това да повлияе на настроението и решимостта ви. Не се отказвайте, имате шанс да постигнете намеренията си, стига да сте прозорливи и не „копаете в чужда нива.”Внимавайте за обкръжението си, защото не винаги сте заобиколени от хора, които заслужават вниманието и доверието ви. Нещо повече, около вас има такива, които работят във ваш ущърб, било на работното място или в друг план. Разпознайте ги и намерете кураж да се дистанцирате от тях, за да ускорите хода на делата си.
 
В същото време добре разграничавайте амбиция от притворство и по никакъв начин не бъдете агресивни, защото сами ще отблъснете ценни хора от обкръжението си. Многобройните ви контакти, които създавате, съвсем не означават полезни връзки, и ако не подхождате с нужното внимание и селективност, съществува риск да замените действителността с удобни за вас илюзии. Ако предвиждате смяна на работното място подходящия период за това е първата и третата десетдневка на месеца, но в дните от 10 до 12 януари бъдете особено внимателни. Възможни са здравословни неразположения и рискът не е препоръчителен. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година