×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Февруари 2018
Лъв

Месечен хороскоп
Януари 2016

4225
Новостите са малко вероятни през януари, за това е добре да работите по текущите си задачи. Има какво да направите на работното място, за да подобрите климата, ефективността и доходите си. Проявете професионализма си, като не се дистанцирате от колегите, а работите заедно по общите теми. Нещо ще ви потиска, чувствителността ви ще е изострена и ще търсите причини за недоволство. Емоциите ще се засилят около 19, когато са възможни и влошаване на взаимоотношенията ви с околните. С по-категорични действия ще пристъпите към крайни решения, водещи и до раздели.
 
Но от друга страна ще се чувствате по-влюбени в човека, с когото сте обвързани или ще срещнете новата си любов. Използвайте периода 4 – 15 януари за делови и професионални договорености, сделки, пътувания и контакти. Тогава ще се чувствайте най-работоспособни и ще отхвърлите много ангажименти, ще планирате нови проекти и бъдещето си, доколкото имате ясна визия върху предстоящото. Краят на месеца е подходящ за разрешаване на конфликти, завършване на започнати дела и рутинни занимания, довеждайки до край започнатото.
 
В голямата си част месецът е успешен и с добри перспективи, стига да бъдете в добра кондиция и се възползвате от даденостите около себе си. Подарете си нещо специално в миговете, когато не ви достига радост в живота, за да балансирате емоциите и възвърнете духа си. През периода от 19 до 21 януари бъдете особено внимателни, не си позволявайте крайности в поведението и следете здравето. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.