Събота, 31 Юли 2021
Лъв

Месечен хороскоп
Януари 2016

4527
Новостите са малко вероятни през януари, за това е добре да работите по текущите си задачи. Има какво да направите на работното място, за да подобрите климата, ефективността и доходите си. Проявете професионализма си, като не се дистанцирате от колегите, а работите заедно по общите теми. Нещо ще ви потиска, чувствителността ви ще е изострена и ще търсите причини за недоволство. Емоциите ще се засилят около 19, когато са възможни и влошаване на взаимоотношенията ви с околните. С по-категорични действия ще пристъпите към крайни решения, водещи и до раздели.
 
Но от друга страна ще се чувствате по-влюбени в човека, с когото сте обвързани или ще срещнете новата си любов. Използвайте периода 4 – 15 януари за делови и професионални договорености, сделки, пътувания и контакти. Тогава ще се чувствайте най-работоспособни и ще отхвърлите много ангажименти, ще планирате нови проекти и бъдещето си, доколкото имате ясна визия върху предстоящото. Краят на месеца е подходящ за разрешаване на конфликти, завършване на започнати дела и рутинни занимания, довеждайки до край започнатото.
 
В голямата си част месецът е успешен и с добри перспективи, стига да бъдете в добра кондиция и се възползвате от даденостите около себе си. Подарете си нещо специално в миговете, когато не ви достига радост в живота, за да балансирате емоциите и възвърнете духа си. През периода от 19 до 21 януари бъдете особено внимателни, не си позволявайте крайности в поведението и следете здравето. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година