Събота, 23 Януари 2021
Лъв

Месечен хороскоп
Февруари 2020

3042

Месечен хороскоп - Лъв - Февруари - 01.02.2020 - 29.02.2020 година

Чувствителността ви през февруари може да ви създаде излишни главоболия, особено що се касае до професионални и лични въпроси. Често забравяте добри тон и това води до емоционално натоварване, което се отразява неблагоприятно на здравето и отношенията в семейството ви.

Не пренебрегвайте задълженията си към партньора и близките ви, за да не задълбочите отношенията си и това да доведе до разрив и мисли за развод, в случай, че сте трайно обвързани. Не се опитвайте да надскочите себе си, най-вече в професионален план, и да се обвързвате с непосилни задачи, за да докажете на околните своята изключителност и по-високата си самооценка. В тази връзка е възможен застой в делата ви, но търсете вината в себе си и се опитайте да поправите грешките си. Няма да липсват трудности, за това добре обмисляйте действията си. Не е срамно да се откажете от цели, за осъществяването на които времето все още не е настъпило.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен, любовен, обществен, здравен и делови план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Това ще ви помогне да изпреварите събитията за да бъдете готви за всички превратности, които животът може да ви предложи. Дръжте живота си в собствените си ръце и едва ли ще има какво да ви изненада!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година