Понеделник, 30 Януари 2023
Лъв

Месечен хороскоп
Февруари 2018

9840

Месечен хороскоп - Лъв - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

Успешен ще бъде февруари за повечето от представителите на вашия знак, стига да не робувате на егото си, но и да не се вслушвате прекалено много в нечии „доброжелателни” съвети, които могат само да ви навредят.

През февруари работете както за стабилизиране на финансовото си положение и професионални позиции, така и за завоюването на нови. Много от вас ще градят професионална кариера и бизнес, а с постигнатите през февруари договорености ще създавате предпоставки за разширяване на дейността си и нови реализации през годината. Ако сте на ръководна позиция мислете за хората, чиито съдби зависят от решенията ви, като оставите личните си интереси и изгода на втори план. Използвайте умението си да контактувате и създавате връзки, това ще ви помогне да разширите кръгозора си с нови идеи и планирате успешно бъдещи действия. Пътуванията ще са част от ежедневието при много от вас, най-често служебни.

И ако въпреки добрите перспективи установите забавяне в плановете и разминаване в очакванията и действителността, да не давате израз на отрицателните си черти, а да подходите смирено и толерантно, защото само така ще върнете успеха при себе си. През дните от 22 до 25 февруари е възможно да се засилят нездрави усещания, пазете се от простуди, възможни са проблеми със сърцето, следете кръвното си и не прекалявайте с нищо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-